MATERIAL

Glasfiberarmerad plast (GAP) eller termoplast? Att välja rätt material för applikationen kan ibland vara svårt om man saknar kunskap eller erfarenhet. Materialvalet är den enskilda faktorn som påverkar livslängden på produkten allra mest och skall därför väljas med största omsorg.

Vi på Polyproject arbetar med de flesta förekommande materialen för att kunna leverera den bästa möjliga produkten till just er applikation. Materialvalet anpassas alltid till det innehåll som skall vara i produkten samt den kringliggande miljön som produkten ska användas i. Vi är experter på produkter för korrosiva och extremt krävande miljöer. Vi är medvetna om att det bästa materialet för applikationen ibland kräver en lite högre initial kostnad. Det är just därför som vi arbetar mycket med produkter som är invändigt linade med olika typer av termoplaster och utvändigt belagda med glasfiber, allt för att kunna erbjuda så kostnadseffektiva lösningar som möjligt.

Kontakta oss på Polyproject för rådfrågning om rätt material till just er produkt.

Mer information

Conny Sörberg
Telefon: 011 - 320 203
E-post

Markus Nissinen
Telefon: 011 – 320 202
E-post

Glasfiberarmerad plast (GAP)

Polyester

Vinylester (DION/Derakane)

Dubbelmantlade glasfiberprodukter

Termoplaster

PP
PE
PVC
PVDF

Termoplast som liner med utvändig förstärkning av glasfiber

PP/GAP
PVC/GAP
PE/GAP
PVDF/GAP

Stål & Aluminium

Polyproject tillverkar även en mängd produkter och tillbehör i stålmaterial. Vi arbetar med de flesta förekommande stålmaterialen så som rostfritt stål, syrafast stål, ”svart stål” och aluminium.

PRISVÄRDA LÖSNINGAR MED FOKUS PÅ KVALITÉ OCH MILJÖ

Scroll to top