YTBEHANDLING

Polyproject arbetar i nära samarbete med ytbehandlings- och verkstadsindustrin. Vi levererar standardutrustningar och komponenter samt skräddarsyr lösningar på komponenter och hela system till anläggningar. Genom att utveckla vår verksamhet kontinuerligt produceras den bästa och mest ekonomiska lösningen gällande ytbehandling för slutanvändaren.

Polyproject tillverkar huvudkomponenterna på företaget samt monterar och bygger kompletta ytbehandlingsanläggningar. Det innebär att vi kan garantera en snabb produktion, att ytbehandlingslinen är av god kvalitet och att vi kan ha ett konkurrensmässigt pris.

Kontakta oss på Polyproject för rådfrågning om just era komponenter för ytbehandling.

Mer information

Conny Sörberg
Telefon: 011 - 320 203
E-post

Markus Nissinen
Telefon: 011 – 320 202
E-post

Kontrakt med industrin

Vi har ett flertal större kontrakt inom industrin. Arbetet utgörs ofta av en nyckelfärdig leverans, vilket innebär tillverkning och demontage samt montage på plats hos företaget.

En bidragande orsak till Polyprojects starka position på marknaden är samarbetet med våra partners. Det innebär att vi har ett ökat antal kunder när det gäller mekanisk service och mekaniktillbehör till ytbehandlingsanläggningar.

Polyproject erbjuder hög servicetillgänglighet, brett kontaktnät för tekniska frågor och snabb hantering av förfrågningar.

Våra produkter och tjänster inom ytbehandling

Kompletta ytbehandlingsanläggningar

Behandlingskar

Reningsanläggningar

Utförade av ombyggnader, renoveringar och moderniseringar

Service & reservdelar

PRISVÄRDA LÖSNINGAR MED FOKUS PÅ KVALITÉ OCH MILJÖ

Scroll to top