Polyproject utökar med ännu en konstruktör

Polyproject Environment AB är specialiserade på produkter för rening av aggressiva vätskor, vatten, gaser och luft. Vi är ett av Skandinaviens ledande miljöteknikbolag och levererar såväl nyckelfärdiga anläggningar som skräddarsydda komponenter. Vi har över 50 års erfarenhet och utvecklar ständigt våra tekniska lösningar för att tillmötesgå marknadens krav och våra kunders önskemål. Läs mer på vår hemsida www.polyproject.com

Konstruktör till Polyproject

Nu söker vi dig som vill ta ett ansvar för vårt konstruktionsarbete. Du kommer in i ett företag där varje produkt som tillverkas är unik och kundanpassad. Du blir en nyckelperson hos oss i arbetet att vara ett av Skandinaviens ledande miljöteknikbolag.

Vad får du hos oss?
Som konstruktör svarar du för allt konstruktionsarbete inom företaget, både vid nyutveckling och vidareutveckling av produkter och komponenter. Du är delaktig i hela processen från idé till färdig produkt och jobbar nära våra projektledare vid både utformning och utveckling av olika lösningar.

Du kommer uppleva en omväxlande arbetsdag som till exempel innehåller att producera ritningar, tekniskt underlag och dokumentation, samverka med kunder och jobba med konstruktionsarbeten och beräkningar.

För att lyckas i rollen!
Vi önskar att du har ett antal års erfarenhet av mekaniskt konstruktionsarbete, gärna från tillverkande industri med inriktning mot stål och/eller plast. Du har teknisk utbildning från universitet/högskola och behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Du kommer primärt att använda Solidworks 3D CAD varför erfarenhet av detta program är en fördel. Det är också meriterande om du tidigare har arbetat med polymera material och formsprutning.

Som person trivs du med att ha eget ansvar och att samverka med andra för att driva arbetet framåt. Du har lätt för att kommunicera, ta egna initiativ och förstå kundens behov.

Som alla vi andra som jobbar här är du prestigelös och lyhörd, samtidigt som du vill utmanas och utvecklas i vårt arbete att skapa en renare miljö.

Välkommen till oss!

Vi önskar din ansökan senast 22-02-20, tjänsten kan tillsättas innan ansökningstidens utgång. Skicka din ansökan till Isabell.Lindahl@polyproject.com

Scroll to top