Innesäljare sökes

Vill du arbeta med ett litet och sammansvetsat gäng i Kolmården? Gillar du teknik och komma på nya lösningar? Då kan du vara rätt person för oss.

Innesäljare av pumpstationer sökes

Allmänt

Polyproject Environment AB söker nu en innesäljare av pumpstationer. Är du en driven teamplayer och trivs med mycket kontakt med olika människor? Har du ett intresse för teknik och struktur?  Då kan det vara du som är Polyproject´s nya stjärnskott.

Företaget

Polyproject är ett expansivt och lönsamt miljöteknikbolag specialiserat på produkter för behandling och rening av aggressiva vätskor och gaser samt vatten och luftrening. Med över 50 års erfarenhet kan vårt åtagande i leverans vara alltifrån att leverera en enkel produkt utförd enligt kundens ritningsunderlag till en turnkey anläggning där vi tar ansvar för processen, tillverkar utrustningen och tar anläggningen i drift.

Arbetsbeskrivning

Vi expanderar och vår nuvarande säljare går vidare inom företaget.

Som säljare av pumpstationer kommer du ta emot order från våra kunder och vara placerad på vårt kontor i Kolmården. Vissa planerade resor till våra kunder förekommer regelbundet men den mesta försäljningen sker per telefon och mail.

Du ansvarar för hela säljprocessen från förfrågan till orderskrivning och är en trygg partner gentemot våra kunder. Tillsammans med övriga säljare stötta och driva våra kunders utveckling framåt.

Din profil

För att lyckas i tjänsten tror vi att du har ett stort tekniskt intresse och förståelse och har med fördel liknande erfarenheter från tidigare anställning inom närliggande branscher. Du är strukturerad och ödmjuk problemlösare med social förmåga. Vi tror att du har erfarenhet med försäljning B2B och van vid längre försäljningsprocesser och trivs med många kontaktytor.

Grundläggande kunskaper inom MS Excel är ett krav.

Övrigt

Välkommen med din ansökan omgående då intervjuerna sker löpande. Vi ber dig att maila din ansökan till isabell.lindahl@polyproject.com.

Välkommen!

Scroll to top